tiistai 30. kesäkuuta 2020

Shopping day 1 - Ulm



Niinpä - voiko tänne tulla ilman odottamattomia hankintatarpeita?

Aamusta kuitenkin kävimme noutamassa sen ympäristötarran. Mitenkään erityisen ripeäksi toimenpidettä ei voi sanoa, mutta hintansa arvoinen. Maksoi nimittäin katsastusasemalta hankittua kokonaista 5 euroa veroineen. Voimassa siihen saakka, kunnes tuulilasi tai rekisterinumero vaihtuu.

Kategorian 4 tarra kiinnitettäväksi tuulilasin oikeaan alakulmaan.

Kun tarra oli paikallaan ajoimme Ulmin tuntumassa olevaan Sendeniin. Ohittamattomat liikeyritykset tottelevat nimiä TK-MAXX, Deichmann, C&A ja lukuisa joukko muita.

Sendenissä

Lämpötila kohosikin jälleen hellelukemiin, noin 27 asteeseen. Jatkoimme täältä edelleen Ulmin eteläpuolella olevaan Blautal -kauppakeskukseen. Osa poistui syömään kiinalaisravintolan ruletista, minä taas valitsin liharuokaa riisillä toisesta kioskista. Täällä pitää täyttää pöydässä istuessaan blankettiin vierailuaikansa ja yhteystiedot, jotta tarvittaessa viranomaiset pääsevät jäljittämään. Täällä tämä ei näköjään esty yksityisyydensuojalla.


Sendenin kauppakeskuksen maamerkki

Näköjään päivä vaati veronsa. Lopun päivää tyydyimme makoilemaan ja osa katseli televisiota. Kasvomaskissa kaupoissa kulkeminen on ensikertalaiselle hieman haastavaa, etenkin kuumalla ilmalla. Välillä on päästävä ulos haukkaamaan happea ilman maskia. Ehkä tähän vielä tottuu?

Tuliko niitä hankintoja tehtyä? Vastaus on myöntävä, mutta kenkäsaldo jäi vaatimattomaksi kun kokoa kanootit oli poikkeuksellisen nihkeästi tarjolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti